Om oss

Om oss

Etter snart 20år i servicebransjen har vi lang og bred erfaring, samt kunnskap nok til å kunne gi våre kunder nøyaktig hva de ønsker på en sikker, hyggelig og profesjonell måte.

Vi har derfor opprettet ServiceEkspressen, din personlige vaktmester/servicepartner. Vi ønsker å tilby deg servicetjenester i hverdagen, som gjør at du rett og slett slipper å dermed har mer tid til å gjøre akkurat det DU ønsker.

Som servicepersoner har vi lang erfaring med å se at kunder selv må finne de rette bedriftene til jobben, lete etter bedrifter av ulike sjangere for så å kontakte de å sette de sammen for å løse en eller flere ulike oppgaver. Dette er noe av det vi ønsker å spare deg for. Ved å benytte deg av ServiceEkspressen får du en personlig serviceperson å forholde deg til, som vil hjelpe deg med det aller meste. I tillegg vil vi benytte oss av våre samarbeidspartnere som vi har stor tillit til med tanke på oppdrag som krever dette. Dermed har du kun én person/bedrift å forholde deg til, som igjen tar opp kontakten med aktuelle aktører etter ditt oppdrag.

Selv har vi håndverksbakgrunn med tilhørende Fag/Svennebrev. I tillegg har vi også erfaring med omsorgstjenester.

Som omsorgspersoner er vi profesjonell, imøtekommende og fleksible, å vi gjør alt for at du skal få en enklere hverdag. Om du har behov for noen å prate med for en stund eller ønsker fast hjelp ellers i hverdagen er ServiceEkspressen et godt valg.